Ramon Cardo & trio

L’Ateneu de Bétera oferirà dissabte un altre concert impagable, amb Ramon Cardo al cap de cartell, soci a més d’aquest jove Ateneu que va obrint forat en la vida cultural local i comarcal. Els concerts de la setmana passada, homenatge dels Joves a OVidi i Mara Aranda amb Aljub, continuen aquesta setmana en aquest PrimeTime Camp de Túria. Ramon Cardo és sens dubte un dels grans músics del país, i en un temps va ser gestor cultural a Bétera. L’absència la vam notar i pagar sobradament, però ara l’Ateneu sembla que va omplint un buit a base d’una aposta diversa, rica, ampla i amical: la major part de les actuacions, si no són totes, són en canvi de favors o de voluntariat. Ara per ara, la gent de l’Ateneu va subsistint de quotes i d’escampar la seua militància a la recerca de nous socis i col·laboradors que vulguen dignificar la vida cultural.

El concert també pretén de ser una acció didàctica en favor del jazz, de les múltiples branques del jazz, així que dissabte, després del sopar enfaixat, gaudirem més que no d’un concert, d’una lliçó de vida en favor de la música, de les maneres, d’anar explicant perquè tenim uns músics valencians de primera línia mundial, parlem de jazz?, a partir d’aquell llunyà Taller de músics de Barcelona i a milers de quilòmetres de NY i els Clubs de Hàrlem. Entre premis, discos, direcció de bandes de jazz, i experiències lligades a barrejar la música d’estil i popular, Bétera serà dissabte un lloc d’encontre indefugible. En canvi de venir a sopar i ser entre amics.

4 pensaments a “Ramon Cardo & trio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.