A Consolat de Mar

Divendres, 20.00h. Auditori de Benaguasil. En directe, l’Orquestra simfònica Consolat de Mar, que dirigirà el jove Andreu Ramos, com un ball de direcció, de plasticitat, de conduir els músics i la música. Tant se val el programa, que ho val, o la feinada que tingueu. Com ve passant fa tres anys, el Camp de Túria té la sort d’escoltar una de les bones orquestres que es formen amb l’excusa dels premis, els concursos o els festivals internacionals. L’afegit és que l’orquestra la formen músics de bandera, que d’una altra manera no podríem escoltar plegats. Al poble, no. Benaguasil és un poble, malgrat el puturrú de polítics i de llepafigues.
El calendari de l’any, al Camp de Túria, comença divendres 24 de setembre, com el curs escolar, perquè és llavors que la comarca es vist de la cultura majúscula, de la mà de Consolat de Mar, l’aposta per una empresa polivalent, comercial i culturalment. Concerts, xerrades, presentacions de llibres, recitals, homenatges a poetes, edició de llibres, compromís social…, tot plegat sembla que passa per aquelles naus a l’entrada nova de Benaguasil, com si no passés res, com si fos tan natural, de farcir de cultura la comarca amb pressupostos mínims, sense ajudes, ni subvencions, ni cap protecció. A prenre pel sac, els mamons. La idiotesa valenciana comença per la política però s’estén com una pandèmia monumental i fallera.

Tant se val. Si no els heu escoltat mai, si no heu vist mai l’Andreu Ramos en directe, ara teniu la sort de cara, i de començar l’any amb bon peu.  
Ferran Zurriaga farà l’obertura, amb un parlament sobre la Repoblació. A les portes de Sant Miquel, si enguany no l’amanyaga la vaga.

3 pensaments a “A Consolat de Mar

 1. Hello, blogger, your article very good, looking forward to sharing your latest.
  Replica Bags this is both good
  reading for, have quite a few good key points, Coach Outlet Store Gucci
  Backpack
  Your blog article is very intersting and fanstic, ugg boots on sale Hope you can
  have the best of you life enjoying here. I feel strongly about it and love
  learning more on this topic. cheapest
  ugg boots
  ,at the same time the blog theme is unique and perfect, Thank
  you for your understanding and hope to see your next new artical in a quick
  time.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *