Un escenari lliure a Llíria (1)

“Un escenari de llibertat no és guanya amb un concert, sinó en el dia a dia.” 
Cesc Freixas va presentar anit, al Casal Jaume I de Llíria, el seu últim disc, ‘La mà dels qui t’esperen’. Abans hi va haver una tertúlia sobre la situació actual de la música al país, i un sopar popular. Tot plegat, forma part d’un programa homenatge a l’homenot Ovidi Montllor, que organitzen els Joves del Camp de Túria. Un mes que durarà anys, amb xerrades, concerts, parades, sopars, discursos, treball a favor del país no exempt de molt d’entusiasme. Avui al Casal no hi cabíem, si no érem drets, i l’acompliment de l’horari ens n’ha deixat uns qunats a meitat de cançons i de concert. Amb tot, paga la pena observar que va fent-se escola, amb el treball dels joves, a la comarca. Com ha acabat dient el mateix Freixas, ‘la urgència de prendre partit per tenir opinió pròpia obliga els joves a comprometre’s’. Tant de bo en sigueren més.
Més informació a Ítaca 

Un pensament a “Un escenari lliure a Llíria (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.