Ulisses20

Bétera, el camp de túria

‘Un govern local d’ineptes’

Són paraules de la regidora del Bloc, Cristina Alemany, per referir-se als regidors que governen l’ajuntament de Bétera, de majoria popular. Tot plegat, pequè l’Ajuntament ha sigut multat pel Consell de ministres, per una actuació il·legal al barranc de Carraixet. Els homes van decidir d’urbanitzar el barranc sense demanar-hi permís. L’afer ens costarà 321.000 euros, que segur que pagaran de la butxaca regidors tan llestos i intel·ligents del nostre ajuntament, que ells no voldran que siga el poble que carregue les males pensades, la ineptitud, que diu Cristina.

Tampoc no han sabut dir, els mateixos regidors, què feia una alfàbega geganta de Bétera en una marisqueria famosa de la ciutat, ni a comptes de què els l’havien regalada. L’alcalde no va saber aclarir l’afer (el nostre Gürtel té a veure amb alfàbegues?), una altra regidora del grup va explicar que, la planta a la marisqueria, era per promocionar el poble i publicitar el turisme. Triats a buscar reclams, o indrets de molta afluència de gent, el Mercat central, l’estació del tren, fins i tot el cementari de València… Ara, potser que aqueixa idea no els convinga tant, que les sèpies i els calamars, entre els morts, no fan tant de pes.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent