Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Fira del llibre a l’Ateneu: dimecres, 28

«Clàudia i l’esperit de la muntanya» és un conte infantil de la periodista Maria Josep Picó que avui es presenta a l’Ateneu de Bétera dins el programa de la Fira del llibre i de la música, perquè el Nadal pegue també en favor de la cultura i el desfici.
Una jove passarà un temps a cals iaios, en un poble rural, d’aquells que van quedant-ne pocs al país, és com un poble sense connexió amb el llum elèctric (quantes coses podríem fer ara mateix sense?), i els xiqeuts del poble, la muntanya, el bosc, i la vida va fent la resta.  De com descobrir que tot el que ens passa va ser alguna vegada a la natura.
Maria Josep Picó va ser directora de NAT, un projecte breu, però que apuntava maneres per divulgar la ciència, ella fa de peridista sobre medi ambient (n’és premi nacional, poca broma) i defensora a ultrança de salvems i coses per l’estil.
En mitja hora descabdellarà secrets i noves passions, a través de la literatura i el periodisme a la cambra de l’Ateneu de Bétera.
L’acomapanyarà Ricard Peris, emprenedor, jove, arriscat i petit empresari ara del llibre en valencià, des d’Algemesí. Ricard explicarà com perdre diners, temps i esforços per les grans il·lusions de la vida. Els llibres, l’edició, la llengua. Cal tenir un què, tanmateix…
Benvinguts a la fira.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ateneu_bétera per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent