Doblet de Laia Sanz al GP d’Euskadi

La corredora catalana Laia Sanz (Gas Gas) ha aconseguit en un cap de setmana el que ningú havia pogut fer amb Ludivine Puy (Gas Gas) en dues temporades. Guanyar-li dos dies. I es que tal com vam explicar, la bicampiona femenina només havia cedit una victòria de dotze disputades.
A més a més la pilot KH-7 ha guanyat en un terreny, el del GP d’Euskadi del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012), amb herba i moll, més proper al que es troba a França, que a Catalunya.
Cursa
En la prèvia del divendres, al Super Test, es va quedar a tres dècimes de Lulú, però dissabte Laia va aprofitar les seves habilitats trialeres per fer de les extremes el seu camí a la victòria.
Avui diumenge s’ha repetit fins al punt que les diferències que Puy treia a les proves de cros i enduro, Sanz ho contrarrestava en les extremes. Tant es zixí que, en una, ha tret un minut de diferència. 
La corredora catalana s’ha mostrat molt satisfeta per haver guanyat en un terreny poc propici per ella, agraint al seu equip el treball fet.
El proper cap de setmana, al GP de Portugal, Laia Sanz defensarà el seu liderat en la categoria Femenina.
Font: Mediagé Comunicación (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Laia Sanz (©txetxu berruezo) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *