Un pensament a “Al Fòrum Social Europeu: un Altre Món Segueix Essent Possible

  1. Reafirmant el què deies en el post de fa uns dies parlant de la realitat de l’Europa que estem vivint, dono suport total al què comentaves i dono ànims a tothom perquè s’impliqui en la lluita per crear una Europa dels Pobles reals, on el màxim de decisions possibles es prenguin desde l’àmbit local més pròxim al ciutadà, i les decisions continentals les prengui el Parlament Europeu i el Govern d’Europa com a instància supranacional màxima dels europeus.

    És innacceptable que els estats-nació europeus, i sobretot els més poderosos, decideixin els destins del conjunt dels ciutadans europeus. Estem vivint una espècie de pseudodemocràcia europea control·lada per gent que ni dóna la cara, i a sobre als catalans ens tracten com si no existíssim, quan el català és una de les llengües més parlades de la UE, molt més utilitzada que moltes llengües que sí són oficials.

    Això és una immensa injustícia social i ratlla el pesudogenocidi lingüístic.

    Salut, independència i Europa dels Pobles Units!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *