Milton Wolff

Dilluns va morir a Berkeley Milton Wolff , darrer comandant de la Brigada Lincoln.
El New York Times li dedica un obituitari.
Jo, modestament, li dedique un record emocionat i un gràcies gran com l’oceà que va travessar, quan tenia 21 anys, per lluitar amb les Brigades Internacionals.

2 pensaments a “Milton Wolff

  1. També li dedique el meu record més emocionant i emotiu. Vaig ser amb els brigadistes quan van venir a Barcelona per primera volta després de l’any 1939. Mai els oblidaré. Van ser lluitadors per contrarestar el feixisme absolutament convençuts. Quans anys d’oblit ! En un dels viatges que vaig fer a Victoria, Canada, vaig veure un monument dedicat als brigadistes que van lluitar contra el feixisme de Franco. El monument està situat al bell mig de la Ciutat i el primer que es pot llegir és la frase : ‘No pasarán’.

    Gràcies brigadistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *