Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 26 d'abril de 2010

business

«È quasi finita, manca un niente e finalmente è fuori, non ne potevo più. Basta con quei suoi modi arroganti, con quel suo tono sprezzante. Lo avete visto? Sembrava uno venuto dalla Luna, l’ho provocato e poi umiliato. Ma ora glieli sfilo uno per uno, me li compro tutti». 
(Ja quasi s’ha acabat, falta no res i finalment és fora, no en podia més. Prou amb aquells modes seus arrogants, amb el seu to de menyspreu. L’heu vist? Semblava un arribat de la lluna, l’he provocat i després l’he humiliat. Però ara els hi furtaré un a un, me’ls compraré tots.)

Són paraules del President del Govern, parla del President de la Cambra i el que es vol comprar són diputats i senadors de la República. Les declaracions de Berlusconi, publicades fa tres dies a la primera pàgina d’Il Secolo XIX, amb el titular Berlusconi esclafa Fini: compraré els seus, no han provocat cap escàndol, ni han estat desmentides, només un parell de blogs se n’han fet ressó, i així anem.

Hui, en canvi, els diaris ens expliquen que Berlusconi ha convidat Putin a inaugurar la universitat privada que està construint, la Università Liberale, amb una lliçó, no vull ni pensar de què.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent