business

«È quasi finita, manca un niente e finalmente è fuori, non ne potevo più. Basta con quei suoi modi arroganti, con quel suo tono sprezzante. Lo avete visto? Sembrava uno venuto dalla Luna, l’ho provocato e poi umiliato. Ma ora glieli sfilo uno per uno, me li compro tutti». 
(Ja quasi s’ha acabat, falta no res i finalment és fora, no en podia més. Prou amb aquells modes seus arrogants, amb el seu to de menyspreu. L’heu vist? Semblava un arribat de la lluna, l’he provocat i després l’he humiliat. Però ara els hi furtaré un a un, me’ls compraré tots.)

Són paraules del President del Govern, parla del President de la Cambra i el que es vol comprar són diputats i senadors de la República. Les declaracions de Berlusconi, publicades fa tres dies a la primera pàgina d’Il Secolo XIX, amb el titular Berlusconi esclafa Fini: compraré els seus, no han provocat cap escàndol, ni han estat desmentides, només un parell de blogs se n’han fet ressó, i així anem.

Hui, en canvi, els diaris ens expliquen que Berlusconi ha convidat Putin a inaugurar la universitat privada que està construint, la Università Liberale, amb una lliçó, no vull ni pensar de què.

 

4 pensaments a “business

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *