picaina

No puc anar al concert de demà d’Artaica al CAT, i em fa molta ràbia. Volia penjar un altra cançó per fer-vos ganetes i he triat Picaina, és una melodia preciosa i l’arranjament, amb la veu de Mara i eixe clarinet una mica exòtic, m’encanta.
Pareix que no és una cançó de treball, podria ser una cançó del que al poble en deien de borrasca, dels dies que pel mal temps els homes no podien anar al camp a treballar i anaven a la taverna. N’hi ha moltes versions, amb moltes lletres, a molts pobles diferents, amb la mateixa melodia i la mateixa tornada. L’arranjament és de Xavi Folch i la lletra de Mara Aranda i tradicional.

 

Recordeu, dijous 18 de març, al Tradicionarius, al CAT, a Gràcia.

 

5 pensaments a “picaina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *