Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

ànima

Ja ho sé que hauria d’escriure alguna cosa sobre l’actualitat itàlica, fa moltes entrades que no dic res, però és que, de veritat, cada volta que obro un diari se’m cau l’ànima als peus…, segurament se’m passarà.



  1. Ja ho val, amiga, ja ho val. Quin putiferi d’home que encara s’acarnissa dient que guanya les eleccions perquè els italians ( no les italianes ), tots, voldrien ser com ell… Viure per veure. Avui el codi de comprovació feia u1u1…sincronies…

  2. Veient aquest vídeo del País Marieta, he pensat en tu i amb tot el que ens expliques d’aquest execrable home. I ho he acabat d’entendre tot, una mica agosarat, però realment crec haver entés perquè és tant popular, perquè rep tant vots i perquè domina com domina Itàlia. Sort que de bèsties com aquestes al nostre país no n’hi ha cap de tant llesta. Respiro i m’apeno pensant en vosaltres.

  3. Maria, em dones peu a una cosa que et volia dir fa temps, i és que els teus desesperos amb el nou Duce començaven a avorrir. Ja està tot dit, de moment, sobre aquest personatge d’ópera bufa.

    Tens qualitats per parlar de coses molt més divertides i entranyables d’aquesta ciutat i aquest país fantàstic on tens la sort de viure.

    Petons,

    Berenguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent