6 pensaments a “ànima

  1. Ja ho val, amiga, ja ho val. Quin putiferi d’home que encara s’acarnissa dient que guanya les eleccions perquè els italians ( no les italianes ), tots, voldrien ser com ell… Viure per veure. Avui el codi de comprovació feia u1u1…sincronies…

  2. Veient aquest vídeo del País Marieta, he pensat en tu i amb tot el que ens expliques d’aquest execrable home. I ho he acabat d’entendre tot, una mica agosarat, però realment crec haver entés perquè és tant popular, perquè rep tant vots i perquè domina com domina Itàlia. Sort que de bèsties com aquestes al nostre país no n’hi ha cap de tant llesta. Respiro i m’apeno pensant en vosaltres.

  3. Maria, em dones peu a una cosa que et volia dir fa temps, i és que els teus desesperos amb el nou Duce començaven a avorrir. Ja està tot dit, de moment, sobre aquest personatge d’ópera bufa.

    Tens qualitats per parlar de coses molt més divertides i entranyables d’aquesta ciutat i aquest país fantàstic on tens la sort de viure.

    Petons,

    Berenguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *