Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 25 de maig de 2009

safareig (i 2)

La cosa s’embruta, Repubblica i l’Unità no han amollat la presa i han continuat informant sobre la història de Berlusconi amb la menor, i amb altres menors. L’emperador s’està posant nervioset, pareix que els seus aliats comencen a fartar-se’n. Ara l’escenari, mai desmentit, és el d’un vell bavós que utilitza el seu poder per fer promeses d’èxit al món de l’espectacle a jovenetes amb ganes de triomfar. Que fa telefonades nocturnes a menors triades entre els books de fotos que envien a les seues teles, i les convida a festes íntimes carregant-ne desenes al seu avió privat i tenint-les uns dies a les seues vil·les. Que fa canviar el protocol d’un sopar de gala per tindre a la xiqueta a la seua taula, que porta setmanes mentint descaradament i canviant les versions del que diu cada volta que algú desmenteix la versió anterior. Enmig de tot aquest merder s’han fet públiques les motivacions de la sentència del cas Mills on els jutges diuen que Berlusconi va corrompre un testimoni per no ser condemnat per corrupció i per garantir-se ‘impunitat i beneficis’, encara que no el puguen jutjar per això gràcies a la llei d’impunitat que ell mateix s’ha fet i encara que ell continue assegurant que té sondeigs que li donen un 70% de consens, es veu que estan nerviosets, tot plegat els podria fer perdre el vot catòlic i, a més, acabar substituint la imatge del triomfador intocable per la del vell patètic que busca xiquetes.
L’esquerda oberta per la senyora Berlusconi al mur de silenci que envoltava el Cavaliere (No puc estar amb un home que va amb menors (…) he provat d’ajudar el meu home, he implorat les persones que li són properes que l’ajuden, com es faria amb una persona que no està bé, però tot ha estat inútil) es fa cada volta més gran. En sentirem de grosses (de més grosses).



  1. Han dit a la ràdio que el Berlusconi vol enviar a presó a tots el funcionaris que fingisquen una malatia. És veritat? Diuen alguna cosa a Itàlia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent