Bon Nadal astronòmic

Bon Nadal a tots els lectors d?aquest bloc d?astronomia i a Vilaweb.

Aquests dies serveixen per dir les coses que no solem dir al llarg de l?any. Gràcies a Vilaweb per crear i mantenir aquest lloc del ciberespai on encara que estiguem físicament separats, puguem estar junts per comentar tots els aspectes que afecten el nostre país. I gràcies als lectors d’aquest bloc i als internautes, desconeguts la majoria, que han comentat els meus apunts fent-los millorar.

I per fer més astronòmica la festa, podeu trobar a la pàgina web del telescopi espacial Hubble diversos models de felicitacions de Nadal amb imatges astronòmiques obtingudes per aquest telescopi. Per si voleu imprimir-les i enviar-les, o simplement enviar-les per correu electrònic que encara hi ha temps.

Bon Nadal i Bon Any Nou 2007 per tothom.

2 pensaments a “Bon Nadal astronòmic

  1. Quantes coses aprenem de tu. M’agrada seguir-te. Sóc amant de l’astronomia i em meravella , però em miro el cel com un infant. Enhorabona pel teu bloc i Bon Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.