La paella mecànica

"València té oberts, davant seu, dos camins: l’un travessa l’horta de tarongers florits i va a perdre’s en l’estepa castellana; l’altre segueix la línia lluminosa de la costa i s’enfila pel Pirineu. Cadascun va unit a un nom gloriós: el primer és el camí del Cid; el segon, el de Jaume I. Aquell significa la historia forçada, el fet consumat; aquest el retrobament de la pròpia essència nacional" (Artur Perucho i Badia, Acció Valenciana, any 1930)

Rubalcaba es lleva la màscara i mostra la veritable cara pseudo-democràtica del nacionalisme espanyol.

Avui el lider del PSC, Pere Navarro, ha fet unes declaracions en les que es mostrava partidari de reformar la Constitució espanyola per a incloure-hi el Dret a decidir.
Les seues declaracions textuals han segut: “El Dret a decidir forma part de l’aprofundiment de la nostra democràcia“.
I, efectivament, jo estic d’acord amb Pere Navarro en el fet de de què un sistema democràtic de qualitat, representatiu del què ha de ser una democràcia avançada, ha de incloure-hi mecanismes que promoguen l’exercici de la democràcia directa o de la democràcia participativa per part de la ciutadania.
Però el Secretari general del PSOE, Alfredo Rubalcaba, sent coneixedor de les declaracions de Pere Navarro, s’afanyat a dir que “No comparto la fórmula del derecho a decidir, no la compartoy en este sentido no comparto esta parte del programa del PSC…”.
Amb aquestes declaracions de negació d’un dels drets més importants que han de tindre els ciutadans que visquem sota una autèntica democràcia, Rubalcaba s’ha llevat definitivament la seua careta de fals demòcrata i ha mostrat sense pudor la veritable cara del nacionalisme jacobí espanyol, la que nega les llibertats i els drets democràtics als seus ciutadans.
Com va dir una volta Josep Pla: “No hi ha res més paregut a un espanyol de dretes, què un espanyol d’esquerres“…. i la va clavar.

Patraix, València (L’Horta), a 29 d’octubre de 2012 

  1. Rubalcaba com Rajoy són homens

  han passat pels càrrecs més importants

  del ‘aparato’ del ‘Estat’

  com els de ministres d’interior i el CSI.

  Per això sap que tant a Zapatero

  com a Carme Chacón li mancava un regó

  o els que ells pensen que encara no estaven cuïts,

  per dur les rendes de l’Estat.

  I no saben de que va la partida

  i per on van els tirs

  dels secrets d’estat espanyol

  des de la seva fundació

  democràcia a banda.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per Lluis_Patraix | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent