Publicat el 25 de maig de 2007

6000 licències i un vot per les CUP

Els que sou assidus del meu bloc (si és que n’hi ha algun) haureu observat que en general he sigut defensor dels moviments que ha fet la direcció d’ERC.

Els he donat generalment confiança.

Avui, però, la meva confiança s’ha acabat. El que ha fet en Jordi Portabella regalant 100 milions de pessetes a MicroSoft i hipotecant l’administració de l’ajuntament de Barcelona rendint-la als peus de l’empresa catalanofòbica americana no té nom.

Sóc conscient que l’alcaldable d’ERC de Sant Celoni no té cap mena de responsabilitat sobre el tema. Però tant se val. Si ERC es comporta com un partit més en coses de tant vital estratègia com l’adopció de software “lliure de Monopolis” a l’administració, no mereixen el meu vot.

Per sort a Sant Celoni tenim una altra força a la que votar. Les CUP. Igualment Independentistes i igualment vinculades amb el territori.

Jo no volia fer-li el salt a ERC, perquè no creia que ens afavorís una baixada electoral d’ERC massa gran.

Però si ERC ha deixat de ser el referent de partit “amb les mans netes i sense hipoteques als agents econòmics”, aniré a buscar un altre que ho pugui ser.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per drake | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent