Quin gran titular de Canal 9

Atenció a l’última dels serveis "informatius" de Canal 9 (bé, l’última que he vist jo, ja sabem que en fan una darrere d’una altra):


El president de la Generalitat destaca els efectes multiplicadors
dels grans esdeveniments esportius en el dia de la Comunitat
Valenciana a la Fira Internacional del Turisme.

I es queden tan amples. Que ja sabem que la idea no ha estat ni tan sols d’algun "periodista" dels que treballen allà, que el titular haurà vingut imposat des de presidència. Però precisament per això, per acatar i repetir el que els imposen sense qüestionar res, als dels informatius de Canal 9 se’ls hauria de caure la cara de vergonya de dir coses com aquesta. A tots: als editors i caps de secció, però també fins a l’últim becari que es deixa embolicar i s’hi suma a la roda.

I jo em pregunte, a més: Efectes multiplicadors de què? De despesa i deute públics? D’especulació urbanística? De destrucció dels quatre pams de terra que ens queden sense urbanitzar? D’omplir-los les butxaques als quatre de sempre? De fer-nos creure que
aquestes coses tenen algun benefici real sobre les persones, quan el que tenim és cada vegada menys serveis públics en condicions?

Grrrr, m’encenen. I aprofite per tornar a llençar la proposta: daminificats i damnificades
d’haver passat per la nòmina de Canal 9 o Ràdio 9, unim-nos i fem un bloc conjunt per explicar tot el que sabem. Va, animeu-vos i el posem en marxa. Jo en tinc ganes.

4 pensaments a “Quin gran titular de Canal 9

  1. Oh, sí, feu-lo! Sempre he tingut curiositat per les "intriguilis" del palau de la manipulació!! Va, abans de començar, ja teniu la primera fan!

  2. A què esperem! Ja ho vaig dir l’altra vegada, que com a part de la diàspora audiovisual/periodística valenciana i com a damnificada també (ai, aquells 2 anys que vaig patir de valent a Ràdio Nou!) n’estaria més que encantada. Quan comencem?

  3. Si , per favor conteu tot el que sapigueu de Canal 9 , ( em llepes un …) Soc valenciàna i tinc vergonya de tenir una televisió tan nefasta i manipuladora.Tota la política del PP es …Diners per als mateixos i València cada dia més pobra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *