La Conferència Episcopal premia Canal 9

Sembla que els bisbes espanyols donen uns premis anuals als mitjans o periodistes que més propaganda els han fet. Enguany, un dels premis ha anat a RTVV per la cobertura de la visita del papa. I molt merescudament.

No només per la retransmissió en directe i els mesos que portaven anunciant-ho, tot amb to de catequesista llepaculs, sinó perquè és l’esdeveniment per al qual han destinat més recursos en tota la història de l’ens (mai no sabrem la xifra exacta, i crec que m’estime més que siga així).

Tot això, no cal dir-ho, amb els nostres diners. I ara resulta que al govern valencià no li arriba el pressupost per contractar més policies, arreglar els barracons o posar més llits als hospitals. Tot el dia estan queixant-se els consellers, amb una carxofa de Canal 9, clar, i per torns, no siga que algun missatge no arribe bé a la població, de com de malament els tracten els de Zapatero, que no els donen ni un duro. Pobrets.

Una llàstima que la Conferència Episcopal no premie també als mitjans més pecadors, perquè per mentiders a Canal 9 també s’emportaven la palma segur.

P.S.: Si a algú li va el masoquisme, ací trobarà el vídeo d’autobombo de Canal 9 sobre el premi. Us garanteix un mal de fetge com a mínim. No direu que no us he avisat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *