I ara també ‘Homo Baby Boom’ online!

Per als qui encara no l’heu vist, i per una d’aquelles coincidències de la vida, des de hui (dia en què l’han emés per tercera i última vegada a Televisió de Catalunya) i NOMÉS FINS AL 3 DE GENER, podeu veure el meu documental ‘Homo Baby Boom’ al 3 a la carta. Dura mitja horeta.

L’enllaç directe, punxant ací.

PS: Si el veieu, dieu-me què us ha paregut!

Un pensament a “I ara també ‘Homo Baby Boom’ online!

  1. He intentat puntuar Queer Spawn a http://www.imdb.com però no ha aparegut en la pantalla perquè encara no hi havien 5 vots. Ja que esta web és la base de dades que utilitzen els professionals i elaboren en plan wiki els afeccionats al cinema, seria molt convenient encoratjar las lectors que estàn registrats al Imdb que puntuen Queer Spawn i Homo Baby Boom, i els que no estan registrats que ho facen , que no costa res.  Ja sabeu que els catalano-parlants només ens tenim a nosaltres mateixos, així que a votar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *