Els puteros què n’han de fer?

Aquells espanols s’estranyen de la pressió. Es queixen de la pressió. En canvi de queixar-se, no fan res més. Res que no feren abans.
No haurien d’estranyar-se, però se’n queixen, de la pressió dels mercats, del deute, d’Europa. Com uns xiquets, fan ostentació d’aquella rabieta.
Els mercats no se’n fien, no se’ls creuen, no hi confien, i malgrat el rescat continuen pressionant, a veure com aguanten.
Però, realment, quina cosa ha canviat, després del rescat? Perquè Europa es puga creure els espanols, què ha canviat?
Res. Res de res.
Han enviat els diners, o han promés els diners, als puteros de sempre, així que aquests puteros continuen fent putaes, res més. Ni els controls, si n’hi ha, no faran canviar gaire les coses.
Per què Europa continua pressionant? Per què continua malfiant-se dels espanols? Com caram voleu que no ho facen, que desconfien, si res no ha canviat!
A València, a Madrit, a espana, continuen governant els corruptes, els mafiosos, els màxims actors de la irresponsabilitat espanola dels últims vint anys. Continuen organitzant curses de cotxes de luxe, preparen esdeveniments superflus, i volen continuar construint infrastructures de països rics, més línies AVE i més aeroports de fum, en canvi de res. Són els mateixos polítics de la incapacitat, imputats i corruptes, que es tapen les faltes, els lladrocinis, els robatoris a les caixes públiques: són encara a les corts, als parlaments, als ajuntaments, a les diputacions, tot de polítics imputats, tapats, defensats per jutges igualment corruptes, igualment perdonavides, fatxendes, i plegats voldran gestionar els 100.000 com fins ara han gestionat les subvencions que arribaven d’europa, com han arruïnat la hisenda pública, a l’estil de buidar els dipòsits en favor d’ells mateix. Ni encara amenaçant-los amb les proves no dimiteixen, ni se’n fan responsables de res. Per què hauria de confiar Europa, els mercats, o afluixar la famosa cosa del risc? Són els mateixos gossos, que rebran els diners d’Europa, els que han furtat i robat a mans plenes, diners que no eren seus, que ara tornaran a rebre perquè continuen furtant. Per què ningú hauria de confiar si són en el mateix càrrec que eren. N’hi ha que fa vint anys, que governen, en base a robar, insultar, fatxendejar.

No dimiteixen ni després de provar-se com han arribat a provocar-nos aquesta ruïna. Ves si s’ha de ser malparit. Puteros, en la seua majoria, que continuaran fent putades, amb els 100.000: infrastructures supèrflues i polítiques contra l’educació, contra la sanitat, contra Europa mateix, mentre ells tornaran a enriquir-se  a través d’empreses públiques que són empreses fantasma, empreses tapadora, fins i tot servin-se’n d’ONG’s, o televisions públiques, o viatges papals, continuaran fent putades, perquè quan es naix malparit de mena, i encara s’entrenen per empitjorar, tenen la barra de mantenir-se als llocs i continuar l’ofici, malgrat demostrar com són d’inútils… Europa no ho sap perquè no ho vol saebr, fa anys que diem que els nostres pólítics són gànsters, i molts dels jutges els han tapat les faltes. Hem convertit la política i la gestió pública en una màfia. A València, a Mallorca, A Madrit, entre borbons, a l’església, arreu que alces l’estora, hi ha instal·lada la seua màfia.
Sí, Europa no pot fiar-se’n, d’un estol de malparits i arribistes que no pensen sinó en l’egoïsme propi, que han sigut capaços d’organitzar una xarxa de prostitució institucional, vet ací en quina cosa han dipositat els diners, les energies, la política en canvi d’arruinar-nos a propòsit.

Fiar-se’n? Confiar en espana? Home, ens haveu enganyat durant molts anys, tenim una justícia carregada de jutges malparits i estafadors, però Europa no és ximple. Ha dit prou. I prou és que som en la corda fluixa, amb l’aigua al coll, amb la merda fins al cap. Però a València continuen governant amb la màxima de les impunitats (ajuntaments, diputacions, generalitat…), i a madrit, i a mallorca… Fins i tot el Tribunal superior viu d’aqueixa merda dels llepons i ningú no dimiteix… Fotre, la merda els arriba a les orelles, a la boca i tenen la barra de preguntar-se per què Europa no se’ls creu.  
Aquella dictadura va portar aquesta democràcia i no tenim remei. Amb espana, no.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 pensaments a “Els puteros què n’han de fer?

  1. REF.: 69
             IMPORTANT PARTIT ESPAGNHOL CERCA PERSONAL ALTAMENT ESPECIALITZAT EN TOTES LES VARIANTS DEL MANGONEIG DELS DINERS PÚBLICS. ES VALORARÁ EL DOMINI DEL CASTELLÁ ( D´ALTRES LLENGÜES NO PATIU, TENIN TRADUCTORES)  CONTES BANCARIS EN L´ESTRANGER I AMISTATS DEL TIPUS “NOOSDABERHUENSA”. IMPRESCINDIBLE SABER PIXAR ALS DEMÉS A LA  CARA I FER CREURE QUE PLOU.
                                                                                  AU CACAU. 
  2. El rotllo descarat de la “solidaritat obligatòria” a Europa no cola, i no colarà. I de passada potser (podria ser: de més verdes en maduren) Europa s’adonarà que Espanya buida sistemàticament la màquina de fer calés catalana i, posats a fer, el dipòsit de combustible de la màquina i tot (i per al manteniment, ni cinc), i que ‘gràcies’ a Espanya Europa s’està quedant sense un dels seus motors més dinàmics. Si un dia d’aquests a Brussel.les deixen de mirar cap a una altra banda i de fer veure que per a ells no va el pollastre, s’ha acabat el camouflage espanyol, que ja seria hora que fos així, d’una puta vegada!