Imputats inútils i amaters

Va destapant-se tot el que saben fer, i el que sabien, els polítics de l’última cordada dita democràtica. Gairebé res. Quan hi havia diners al calaix, llepar, beure, congriar-se amb el luxe, amb el robatori, amb la baixa qualitat humana de la política, el mercadeig, l’empresa, i para de comptar. Quan hem necessitat una mica de preparació, la talla d’eficàcia s’ha demostrat nul·la. Fins i tot amb els grapats d’assessors de tot tipus que s’havien apuntat a xuplar de mamella i mamar del pot. Ni saben, ni estaven preparats, quan ha calgut una mica de política. D’economia, de resposta eficaç i professional, res de res.
El noranta per cent dels polítics actuals no serveixen. Per allò que es necessita almenys. Ara bé, són amigots, o família, o fan el paperot. Omplin llistes, fan el cul gros dels primers noms, poqueta cosa més. Inútils, en la seua majoria, mal aprofiatts, ca! Si damunt no saben ni volen exercir sobre democràcia i tot de conceptes fonamentals, s’hi dediquen als baixos fons: l’especulació, les comissions, les festotes, lluir vestidet, poquesta cosa més. Tants anys de teatret, ves si ens ha servit de gaire. Com diu un amic, els grans avenços s’han aconseguit, justament, al marge dels polítics, aquests solament que saben posar pals a les rodes. Home, que n’hi ha tres o quatre excepcions. Si? Quants en salvaríeu dels últims quaranta anys? (amb sinzeritat)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.