Fabra&Fabra, creminals associats

¨Lo que ens faltava pal duro!», més creminalitat, més faves, major idiotesa, i riure-se’n, dels valencians, després que ens han arruïnat per a cent anys i la correguda. Els fabra, ambdós presidents, s’han associat per al disbarat, per a la pocavergonya, per a continuar malbaratant els valencians, el poc honor que els queda. Diners, zero, i crèdit, zero. Indústria, la justeta. El camp, menys zero… I aquell que semblava que volia fer una mica de neteja, s’ha cagat en la calça i ha afluixat una nova idea de l’incendiari falangista, el president d’una diputació que viu encara en el franquisme, que ordeix i manipula una província que viu en els anys cinquanta: cal passar per davant d’aquell descalabre de territori i ruïna, de poble fantasma, de caguera damunt un plat: nosaltres vam passar ahir: tot de fàbriques de ceràmica que no saben què fer amb tants milions de taulell sense eixida. Un aeroport fantasma, per als conills i les rates. L’horror d’una ciutat de prostitució moral: marina d’or, que va saquejar un paratge natural en canvi de més ruïna i mentides… Castelló és el paradigma  d’un complex de mentida, que ara s’apunta a fer-la encara més grossa, a continuar enganyant la gent, a convertir-nos damunt en la riota i en la burla, una pel·lícula de terror sense cinema. Castelló és un museu de cera, però sense cera: amb tot de morts que representen la vida.
Sí, ho deia l’altre dia el presidentet dels valencians: els valencians no som tan desgraciats ni tan malparits com Europa ens veu. Sí, és veritat, els valencians no som així, són els nostres polítics, els malparits, i els banquers, els jutges perdonavides, i encara tants votants que han permés que se’ns pixen a sobre, en canvi de fer-se rics ells i tota la seua refillada de famílies que els han criat i congriat budells i ventres.
Quina tropa, encara voler convertir-nos en un club de putes i de fill de putes: cal tenir mala fel, i mala idea contra els valencians.
-Xe, fabra, et féiem menys idiota i menys estúpid.
I si els jutges encara no us han posat un plet solament per la idea, és perquè la connivència els portarà rèdits, i ja sabem quants regals i soparots de luxe.

-Xe, Merquel, compra també valència, quan vingues a pel saldo espanol!  

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Un pensament a “Fabra&Fabra, creminals associats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.