‘The New York Camps’

The New York Times és Amèrica. Pel que fa a la política, i a la democràcia, no van amb bromes, al nord. El diari, que no cal dir que no és com les aleluies espanoles del Mundo o El País (no volem comparar-lo amb altres diariets provincians) és una cosa seriota i de prestigi al món. Doncs vet ací qui posa de model corruptiu: el president dels valencians, Francisco Camps. El compara al delinqüent Berlusconi, putero, faldiller, lladre i encara coses pitjors. Ves què dirà ara l’OPUS, sobre el seu futur acòlit beat, que ha caigut en desgràcia, també internacionalment. 

-Malgrat que has de fer bona cara, Paco, perquè som en les últimes hores de la campanyeta electoral, la processó et passa per damunt cada dia. Xe, tens mala sort, home, qui ho havia de dir, tant com prometies, abans de matar aquells pobres al Metro, abans del Papa, abans de la cursa d’automòbils, abans de vendre’t Bancaixa i la CAM, abans de renyir amb la dona, abans d’oblidar-te de pagar els vestits…
Com per tornar a Amèrica, Paco, de viatge turístic, o comercial, o per carretejar mandarina. T’han ben tocat la mandarina, Paco, els cabrons del TNYT.
Podries cridar al Dàvila, a l’Ussia, al LoSantos, al putiferi complet de la caverna, perquè denuncien el diari americà, de mentider i de fals.
És que, Paco, en el fons pegues en llest, mecaguen la mar salà!  

-Per cert, qui et va fer la foto de campanya, Paco? Qui la va autoritzar? A Picassent potser que encara pugues emportar-te’n un grapat, de fotos, per anar signant-los autògrafs, a tants d’amics com t’hi trobaràs, en passar diumenge.  

-Au a domir i a somiar, mante: ‘New York, New York! Que visca Sinatra (quin altre pardal).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 pensaments a “‘The New York Camps’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.