Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 7 d'abril de 2010

A la presó: però de per riure!

Res, que el cas no els afecta gens ni miqueta, que no han fet ús de la xavalla, ni dels regals, ni dels negociets, ni de les empreses fantasma, ni de les adjudicacions irregulars, ni dels contractes amb familiars, que tot és un invent dels comunistes, i cap paràgraf dels cinquanta mil fulls del sumari no diu que cap d’ells siga culpable. Que ho demostren, valents, si tenen proves. Que les proves no serveixen, que el jutge és un desagraït, que els 139.000 valencians que són socis d’aquest club pur que viu sota el paraigua de la marededéu no trigaran a doblar el nombre i la quota d’afiliació.

Els pocavergonyes estan tan ben instal·lats a la trona que ningú no dubta que cap d’ells no assumirà responsabilitats, de cap mena, són intocables, mafiosos de la política, de missa diària, aliats de rectors, de bisbes i de papes, que estan tan esguitats com ells mateix, així que no han de preocupar-se, si la justícia els assetja. Els intocables són per damunt d’allò terrenal. Ells són àngels, déus, i ningú no té dret a tocar-los un viure tan resplendent.

A veure si, com a les pel·licules de ciència ficció, la coses acaben amb els quadrets, els crèdits, d’aquelles pel·lícules que t’expliquen què passa uns mesos després.
-Camps, 13 anys de presó incondicional. Costa, Ricardet, 25 anys. Rita, 10 anys. Cotino, quinze anys. Fabra, 100 anys, malgrat les excuses dels advocats. Rus, Serafin, i els milers que han sucat i suquen, a Picassent. I així tot de noms propis de persones modèliques, de grans valors, solidaris, respectuosos, honrats, gestors impecables, homes bons, de bé, que van guanyant-se l’indult d’una vida terreanl que els és tan dura i els exigeix tant d’esforç.

Salveu-los! Salveu-los de la tirania de la justícia. I almenys que es pugue quedar els diners, i les propietats, per a gaudi dels fills i dels néts, i les nores, i els sogres, i els cunyats. Que mengen, que mengen prou, pobrets, que tinguen un bon passar, alemnys, després del calvari que els toca en vida. Governarm ja ho sabeu, és el major dels sacrificis quan ets un model per a la resta dels mortals.

LLarga vida a la corrupció!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent