Els titos i els gallinots se’n van de barques.

Avui són de sopar de luxe, al port. No hi són els veïns del Cabanyal, ni els pescadors, ni les graueres, de fet n’hi ha pocs valencians en aquell luxe de polítics irresponsables. Sobretot, perquè després que augmenta la desocupació, la crisi se’ns menja els garrons, i els responsables se’n renten les mans, els titots i les gallinotes municipals i autonòmics gaudeixen dels soparots de l’America’s Cup. El pagament el fem tots plegats, ells no, els valencians, els del cabanyal, les graueres, fins i tot els votants del PP que no són convidats. Perquè de la saca en mengen uns centenars, que s’omplin el pap i les butxaques fins i tot en temps de crisi extrema.
Tot això ens costara uns deu milions d’euros, gintònics inclosos, putetes de luxe, empresaris, amigots, fins i tot la despesa del Canal 9 que va explicant en cada telenotíocies com és d’important per als valencians tot l’esdeveniment, perquè ens posarà a la vista del mon sencer. Ho diuen i ho creuen.
Així que ja pensen en el mig milió de desocupats com fruiran de la vela, del soparot de mil euros la parella, dels licors, dels vestits, del pedigrí i dels condons de seda que avui es lleparan algunes gallinotes.    
Au, mone, anem-nos-en de barques!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Un pensament a “Els titos i els gallinots se’n van de barques.

  1. Els gin tònics i les putetes no estan inclosos als 10 milions del pressupost sinó que van, com pertoca i es habitual, a la partida municipal i autonòmica de protocol i despeses de representació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.