Multi-Pitch és a Santa Fe

Vuit dies han trigat a enviar-me un llibre, Multi-Pitch Rhythm Studies for Drums de Ron Delp, una cosa editada l’any 1973, que ha d’ésser l’ou per aprendre percussió: el llibre és  un encàrrec de l’escola de música del poble, però no hi ha manera de trobar-lo enlloc. Així que faig ús de la xarxa i de la màgia google, que m’envia virtualment a la llibreria Big Star Books, de Santa Fe, NM, US. Em fan saber que n’hi ha un exemplar en aquella llibreria, un de sol, de segona mà però ben conservat. El preu no arriba a dos dòlars, però el cost de l’enviament és de gairebé quinze. Finalment faig la comanda per veure què passa. A casa hi ha apostes perquè he tirat els diners, perquè m’ensarronaran, perquè trigaran mig any a respondre’m…  I sí, vuit dies després, com els americans m’havien dit i compromés,  el llibre ha saltat l’Atlàntic i ha arribat a casa, en un estat perfecte de conservació, en menys temps que no m’arriben moltes coses de València o de Barcelona, per posar dos exemples més propers. Vuit dies i 13 euros: tinc el llibre a casa i el xic podrà estudiar el seu tercer any de bateria. Encara estic sorprés, i pagat, i orgullós que, de vegades, el món gire amb tanta eficàcia. Una part del món, naturalment.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.