Hi ha nits que mereixen?

Sopem a Godella. València ha acollit la festa d’escola valenciana. Falta. Torrent, el seu museu de l’Horta, acull la tercera sessió sobre els cants de batre, avui fandangos. Falta. No era a casa per connectar amb les colònies d’estiu de l’escola, havíem quedat a la mitjanit. Falta. Hem sopat a Godella, com cada any que els xiquets són de colònies. I encara ara, amb un vi que em fa rodar el cap, vaig ataullant les notícies a la xarxa, com ara això del bàsquet o altres notícies de compromís. Hem sopat a Godella. Què voleu, la nostra també és una carn feble, i els dies i les nits van aplegant-se en una hora convenient. Demà tornem a la feina, però hi ha nits que mereixen qualsevol excusa. Com ara aquella escena de Mil·lenium, amb la Linvest… Tampoc no sé si el nom s’escriu d’aquesta manera.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.