Cafè en gra

Del cafetar al bloc, la mòlta és cosa vostra

Mudança de casa web

Després de tant temps de parlar-ne això ha anat ràpid.  Dit i fet: ei!, recolliu que ens n’anem.

Jo crec que fins i tot ha agafat desprevinguda a la pròpia empresa i si mes no al seu director, que fa pocs dies encara ens deia a la fabrica Damm, que estant a les envistes del 9N, i comptant les conseqüències del 9N no hi hauria temps material per fer la mudança fins l’any que ve.

Com quan canvies de casa a un mes nova i gran, i et perds en les novetats i els trapaus de cada cantonada sempre hi ha una mala hora en que allò de “boig conegut” condensa la saviesa d’anar pel món sense sobresalts.

Em fa mandra deixar les rutines apreses de set anys de bloc, haver de recol·locar mobles, cercar les peces perdudes, redecorar la façana i haver de preguntar-me que fer amb tot allò que diuen que hi mes útil i operatiu, amb tot allò que diuen que hi ha de nou i encara no es veu a cop d’ull.

Caldrà un temps i paciència -i uns cursets d’adaptació que segur que faran a Ferlandina – però ara que hi som, guardem aquest moment per l’enyor dels antics blocs i no hi pensem mes. Son una relíquia.

Faune mutilat,

brollador eixut,

jardí desolat de ma joventut…

Beneïda l’hora

que m’ha duit aquí.

La font que no vessa, la font que no plora

me fa plorar a mi.

(La Relíquia, – Joan Alcover)



  1. Benvinguda companya, aqui a casa teva. Jo també encar visc i no penso morim per ara, però qui sap.
    El pèndol fa males passades ara que oscil·la mes fort d’una banda a l’altre, i pel setembre i el novembre esperem la gran campanada.
    Abraçada des de la Vall del Ges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per josepselva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent