Roda de calls

bloc d'enduro

El Super Enduro de Guadalajara, per D.Knight

Una Super Pole i tres mànegues: quatre guanyadors i un vencedor absolut, David Knight (Sherco).
El pilot de l’illa de Man es va tornar a situar en lo més alt del pòdium d’una cursa del Campionat del Món de Super Enduro (SEWC 2013-14), aquesta vegada a Guadalajara (Mèxic) (vídeo). I es situa (o s’hi continua mantenint) com el rival més seriós per disputar el títol al tetracampió Taddy Blazusiak (KTM).
Cursa
La primera tanda  classificatòria, la Super Pole, va tenir com a guanyador al britànic Jonny Walker (KTM), que acabaria ocupant, al final de les tres mànegues, el tercer lloc del pòdium final.
En canvi la sortida ràpida de la primera mànega fou pel polonès Blazusiak, que ja no deixaria el liderat, seguit de Knight i Walker.
La segona mànega, amb sortida d’ordre invers, va endarrerir a Blazusiak. Ho va aprofitar Knight, que agafaria el liderat seguit de Walker. L’actual campió del món, després d’una gran remuntada, encara es situaria tercer.
Inèdit fins ara, la tercera mànega tindria com a protagonista el francès Mathias Bellino (Husqvarna) . El més ràpid a la sortida, una caiguda el situaria per darrera de Blazusiak i Knight. El jove francès, però, va engegar una espectacular remuntada que el portaria al primer lloc de la darrera mànega. Blazusiak seria segon (també al pòdium final) mentre que Knight, veien que s’emportava el Gran Premi, es quedava al tercer lloc.
Dani Gibert
Una lesió al genoll, moto nova i diverses caigudes van ajudar a que el català Dani Gibert (Gas Gas) acabés en la novena posició general, després de fer setè, vuitè i novè.
Tot i els entrebancs, el corredors dels Monjos (Alt Penedès) manté una impressionant
cinquena posició general en el Mundial.
La pròxima cita, Barcelona. Al Palau Sant Jordi, el 9 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de SEWC 2013-14 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent