Roda de calls

bloc d'enduro

McCanney lidera el SuperEnduro Júnior després de Barcelona

El pilot de l’Illa de Man, Danny McCanney (Gas Gas) lidera la classificació general Júnior del Campionat del Món de SuperEnduro.
Una doble victòria a l’Enduro Indoor Internacional de Barcelona l’ha posat al capdavant de la seva categoria i amb opcions d’aconseguir el títol mundial. 
La marca de Salt està més que satisfeta amb el seu pilot estrella per aquest temporada en la categoria júnior del Mundial d’Enduro, en que és un dels candidats al títol.

Rodrig Thain
A Barcelona es va poder veure el debut del francès Rodrig Thain el darrer fitxatge de Gas Gas. El sots-campió d’E1 va acabar desè en sènior. Fins i tot va anar primer en alguna mànega quan ben just a provat la nova moto.

Xilens
Tornant a la categoria Júnior, també es va poder veure les evolucions dels xilens Esteban Lanz i Diego “Toro” Rojas en el seu debut en competició amb les motos vermelles. Van acabar novè i desè, respectivament.

Subirana
Per últim Gas Gas destaca l’actuació de Xavi Subirana que va disputar el Desafio Solo Moto Offroad, per pilots no professionals, i va dominar en bona part fins que una caiguda el va situar tercer.

Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Danny McCanney  (©Gas Gas) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de SuperEnduro per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent