Roda de calls

bloc d'enduro

Equips i pilots es preparen pel Mundial

A un mes just perquè comenci el Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) els equips es van presentant i preparant.
Husqvarna CH Racing
És el cas de l’equip Husqvarna CH Racing que compta amb el vuit vegades campió del món, el finès Juha Salminen, enguany en E2, acompanyat de l’italià Alex Salvini i el francès Romain Dumontier. En E1, Husqvarna comptarà amb el finès Matti Seistola, l’espanyol Lorenzo Santolino i l’americà Ricky Dietrich (tal com mostra en les seves xarxes socials). (Traducció automàtica al català i versió original)
KTM Farioli
Una altra dels equips potents, KTM Farioli, es troba a Bergamo (Itàlia) com explica Johnny Aubert, que fa proves de motor i injecció o el mateix equip KTM, que mostra part del “equipament” per enguany.
Marc Coma Junior Team
Més a prop, un dels joves del Marc Coma Junior Team, Armand Monleon (KTM) ens explica que s’estant preparant (i ens mostra la maquinària) per la primera prova del Campionat d’Espanya d’Enduro, a disputar el 4 i 5 de març a Vinaròs (Baix Maestrat)
Laia Sanz
Per la seva part Laia Sanz (Gas Gas) entre trial i enduro us convida a parlar amb ella des de la pàgina d’un dels seus patrocinadors.
Joan Pedrero
També esta de cuidant els promotors Joan Pedrero (KTM), on ha coincidit amb una il·lustre esportista recentment retirada.
Foto: Husqvarna CH Racing Team (©husqvarna) 
 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent