Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 10 d'agost de 2011

Cervantes, tercer, i Mena, quart , a E3 dels ISDE 2011 a Finlàndia

Deprés de celebrar-se avui, dimarts 9, el segon dia dels ISDE (Sis Dies Internacionals d’Enduro) 2011 que enguany es celebren a Finlàndia, Ivas Cervantes (Gas Gas) i Oriol Mena (Husaberg) es  troben en tercera i quarta posició en la categoria E3.
Cervantes està a menys d’un minut del primer de la categoria, el finès Marko Tarkkalla (Husaberg), mentre que Mena es separa prop de quatre minuts.
El dia a dia de la cursa el podeu seguir en la pàgina dels ISDE en directe.
Com amfitrions, la Federació Finlandesa ha obert diferents canals de comunicació com un de vídeos al youtube, àlbums de fotos al flick, compte al facebook o a la seva pròpia pàgina.
També en parlen els propis protagonistes com el suec Joakim Ljunggren o la seva marca, Husaberg, que en publica un butlletí. Per la seva part KTM es fa ressò dels bons resultats dels seus pilots des del compte del facebook i el del twitter.
I per acabar dos enllaços a pàgines de dos absens: Mika Ahola, que recomana
als participants dels ISDE que prenguin alguns dels reconstituents que ell pren.
I Rodrig Thain que publcia el llistat de països que acolliran el Mundial 2012, amb l’absència d’Andorra  (a més de Grècia i Turquia) , dos proves a Sudamèrica i el retorn de les nòrdiques.
Foto: Oriol Mena en una prova del Mundial 2011 (©Edmunds J. KTM Images). Mundial 2011)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ISDE 2011 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent