A finals d’agost llancem el nou Descobrir Cuina, canviem el nom, es dirà CUINA sense el Descobrir, tindrà més pàgines, noves seccions, buscarà emocionar més… Penso que està quedant realment espectacular, a l’alçada de tot el que ha passat en el món de la cuina en el nostre país els darrers vuit anys.
El Cuina és un exemple de revista que va néixer per una intuïció, la intuïció de que la gastronomia anava a ser una cosa realment important en el país, i en aquest moment és una de les revistes més rendibles que tenim. Tocava aquesta refundació perque, vuit anys després del primer número ja tenim una de les millors gastronomies del món i per tant haviem de tenir una de les millors revistes de gastronomia del món.
Una remodelació que deixa en la versió paper tot el que te que veure amb les sensacions, internament parlem de “sexe”, i posa al nou portal web tot el vinculat a lo pràctic, a la comunitat i la complementarietat. Una feinada impresionant del Josep Sucarrats, la Laura Hoet i tot el seu equip.
Dilluns, en el powerpoint de la setmana, penjaré la presentació que estem fent als anunciants i hi podreu veure algunes pàgines del nou disseny.