Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Pinten bastos

Hui pensava fer un post gracioset sobre la gosseta Laika, víctima del comunisme (pobre fill) que hui fa 50 anys va ser llançada a l’eternitat.

No en tinc ganes, dimarts una dona de 47 anys va ser atacada a un barri de la perifèria de Roma, violada i apallissada, va morir a l’hospital dos dies després. Sembla que l’agressor és un romanès, ja l’han detingut. Òbviament la dreta va muntar un circ de declaracions, acusacions i animalades. El govern, a tota velocitat, va fer un decret-llei que facilita "les expulsions per motius de seguretat pública" també de ciutadans comunitaris (vol dir de romanesos, clar). Ahir van començar les expulsions. Els Circoli delle Libertà (una espècie d’apèndix de Forza Italia) ha organitzat rondes de vigilància a Roma, Ronde della libertà, en diuen. Anit, a Roma, deu italians amb cascs integrals, barres de ferro i ganivets van apallissar a quatre romanesos que eixien d’un centre comercial, dos d’ells estan greus i un molt greu.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent