comunicat oficial del govern italià

Visc a un país on el president del govern no ha anat al parlament a explicar la posició d’Itàlia sobre la intervenció a Líbia, ni ha dit res oficialment (la darrera cosa que va dir era que estava molt dolgut –addolorato– per Gadafi). Però l’altre dia el govern va emetre el següent comunicat oficial:

 

“El resum oferit per algunes agències de premsa sobre el sopar d’anit del President del Govern amb el grup dels ‘Responsables’* és ric de fantasies i imprecisions. En particular, el President no va cantar cap cançó.”

I no és conya, ací l’enllaç a la pàgina oficial de la Presidència del Consell de Ministres.
 

*Els Responsables són el grup de trànsfugues que van salvar el govern en la darrera moció de censura. 

PS: Per llegir sobre les coses que a servidora de vostès ja no li queda estómac per ocupar-se’n, recomane vivamente el blog de Miguel Mora, d’El País.

Un pensament a “comunicat oficial del govern italià

  1. Espanya se’m fa molt difícil de comprendre, i no em serveix de consol que Itàlia encara menys. Però això és endimoniadament complicat, carai. Acabo de llegir aquest enllaç que deixes de Miguel Mora, i estic com flotant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *