barroc

N’hi ha matins que, més que les esglésies i més que les fonts, més que les façanes i més que les estàtues…, n’hi ha matins que el més barroc de Roma és el cel.

6 pensaments a “barroc

  1. He mirat el cel, d’un blau intens també ací a Barcelona, però en llegir el teu post, curtet i concís, he viatjat a Roma.
    Bon dia Marieta. 

  2. rogencs, vermellosos, rosats. I també amb aquells grossos núvols de pluja, que els metereòlegs en diuen, oh meravella, de desenvolupament vertical -aquest cap de setmana en vaig veure uns quants, tot viatjant de Barcelona a Arenys de Mar. De fet, de petit volia ser, a banda d’arquitecte, metereòleg.

    Cel barroc, bella i fonda apreciació… superMarieta

    Pere

  3. es cargolen com columnes o transiten com nautilus, quan semblen … tu ho has dit tan bé: barrocs, és llavors que descobrim la bellesa efímera insuperable de les formes del vent i dels estats de l’aigua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *