pel món

 

Anit van emetre Valencians pel món de Roma amb la meua aparició estel.lar, jo no ho he vist encara, però em vaig divertir molt igualment, entre els amics a fb que quasi m’ho van retransmetre, telefonades, missatges i tot això, anit vam riure molt. Va haver un moment, quan es va acabar, que em vaig sentir Liz Taylor, amb els telèfons sonant i els sms i fb que treia fum…, de totes maneres totes les telefonades eren parents o amics, Spielberg n’ho m’ha telefonat, encara, doncs millor que no s’encante que sé que els germans Coen tenen molt d’interès.
Aquest matí m’he posat el despertador a les sis per veure’l a l’internacional que emet via internet i ací estic, morint-me de son i mirant el programa… d’Istambul.

Actualització: Josep m’ho ha gravat i ho ha penjat ací, gràcies!

30 pensaments a “pel món

 1. Lo bo es fa esperar ….  Crec que més aviat pot ser Spielberg qui et telefoni; noia romàntica, aventurera, coneix xicot ben plantat i tots dos comencenuna aventura en un altre planeta …..
  Bon dia. 

 2. marieta, gràcies per penjar el teu moment Warhol. M’ha vingut un atac de tornar a Roma.
  (quan vaig entrar al Panteó, em va agafar com un iuiu. Plovia. Encara no m’he refet de l’emoció).
  Gràcies, una altra volta!

 3. magnífica, Maria! I sí que és la teua veu, almenys tal com jo la recorde 🙂 Molt bona la tria de llocs per mostrar i el teu ‘estar’ davant la càmera. Encantat d’haver conegut també l’F. Enhorabona!

 4. la estrella! la primera en aparèixer, la que es mou en desenvoltura per la ciutat i la que ha fet aprendre valencià a un italià. Magnific!

  PD cada dia m’han més complicat el codi els de vilaweb

 5. De la vostra mà Roma va ser nova i amb la vostra presència d’avui hem reviscut el dia que vàrem compartir. Esteu molt guapos. Si Spielberg no telefona potser ho farà na Coixet . Besades enyorades des de Mallorca
 6. No sabia que eixies per Canal Nueve. Però ara gràcies a l’enllaç que has posat ho he vist. Fantàstica embaixadora a la capital. I molt bé recordar els Borja i la plaça de la Pilota..

  Si un dia passe per Roma ja et visite…

  Enric, Pols d’Estels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *