Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Partidàs!

No me’n puc estar. Ja és un dia històric. Una remuntada immensa. Un partidàs digne del millor barça de la història. Gerard López comentava que no sabia si havia vist mai un partit tan complert. Jo potser no n’he vist tants com ell, però hi estic d’acord. El partit d’avui romandrà molt temps en l’imaginari col·lectiu. Parlarem d’aquella històrica remuntada amb dos gols (dos) de Messi (ell que no en feia gaires als equips italians), un gol de Villa (fantàstica definició), i el darrer de Jordi Alba (mil·limetrat) a passada d’Alexis i primer de Messi. Fer-ne 4 al Milan no és fàcil. Jugar com ho fan ells tampoc, però fan que ho sembli. Avui els hem tornat a recuperar en la millor versió, perquè ha vegades han fet bones primeres parts o mitja hora, però avui ha estat tot el partit, de cap a cap, sense descans. Impossible desenganxar-se de la pantalla i de la narració del Puyal.

Gran Barça! Gran partit! Gran dia per a la història… i revenja consumada de la final d’Atenes del 94, per fi ha arribat! Gràcies Barça!

Foto: els 4 gols del Barça, via El club de la mitjanit.



  1. Aquests del Barça ….. sempre hi són. Un partidàs, amb molt de patiment, perque en l’esport no sempre dos i dos fan quatre. Com molt bé dius, impossible desenganxar-se ni de la pantalla ni de la narració de’n Puyal. 
    Bon dia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Futbol, Espectacles i Cinema per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent