Els dies i les dones

David Figueres

Publicat el 25 d'abril de 2006

ELS ELLS

La darrera tele que va entrar a casa va tenir un mort agònica. Vull dir que abans que algú de la família proposés la compra d’un nou aparell, el pobre animal,  a punt de dinyar-la, va haver de patir cops i maltractaments així que li agafaven estossecs d’imatge o de so. L’eutanàsia catòdica li va arribar tardíssim.

L’única vegada que el moribund aparell era indultat, era quan la deficiència en la imatge o en el so, no era degut a la rècula d’anys i panys que arrossegava. Quan això succeïa es feia el silenci, s’inhibien en la mesura del possible les ànsies de desfogar-se -qui més qui menys ja s’hi havia enganxat a allò d’estossinar l’aparell com a catarsi domèstica- i s’esperava que algú emetés el dictamen solemne: "Això és d’Ells".

Qui eren Ells o què eren Ells, ha estat un misteri que m’ha acompanyat tota la vida. Amb els anys, però, n’he anat traient l’entrellat: els Ells, són aquells follets diminuts i baladrers que fan tot el possible perquè la vida no transcorri de manera ordenada i normal. Com un mal de queixal, una migranya o una morena.

Avui, a la bústia de casa, una paparereta d’aquesta gent amb el suport d’aquests i d’aquests altres, m’hi ha fet pensar en els Ells. M’havia quedat sense paper higiènic, i mira, malgrat donar-me el dia, s’ha de reconèixer que els Ells m’han tret d’un mal pas, com a la meva tele traspassada, a qui aprofito per saludar, perquè segur que m’està veient, sigui on sigui que hagi anat a parar, pobreta!  1. Hola!

  El meu nom és Isa i estic al meu últim semestre a la UOC. Estic preparant el meu Treball Final de Carrera (TFC) sobre els blogs i necessitaria de la teva ajuda. M’agradaria comptar amb la teva col·laboració i que responguessis un qüestionari sobre els blogs i Internet que he allotjat al següent domini:

  http://www.icarreteroc.net

  Només et prendrà uns minutets i per mi és molt important, sense respostes no hi ha treball 🙁

  Un cop finalitzat, el treball serà publicat, tornaré a passar per dir-te on i l’adreça del teu blog sortirà a la llista de participants (si estàs d’acord).

  Moltes gràcies!!

  Isa

  ¡Hola!

  Mi nombre es Isa y estoy en mi último semestre en la UOC. Estoy preparando mi Trabajo Final de Carrera (TFC) sobre los blogs y necesitaría tu ayuda. Me gustaría contar con tu colaboración y que respondieras un cuestionario sobre los blogs e Internet que he alojado en el siguiente dominio:

  http://www.icarreteroc.net

  Sólo te ocupará unos minutos y para mí es muy importante, sin respuestas no hay trabajo 🙁

  Una vez finalizado, el trabajo será publicado. Volveré a pasar para decirte dónde y la dirección de tu blog saldrá en la lista de participantes (si estás de acuerdo).

  ¡Muchas gracias!

  Isa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Tribuna per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent