Ja sé a qui votaré!

Com ja he explicat en altres ocasions, tot i que fa més de cinc anys que visc a Barcelona, encara estic censada a València. En part, perquè vull seguir votant allà. Tot i que la cosa no és fàcil ni agraïda, la veritat.

Però ara, per una vegada, tinc clar a qui votaré. Per coherència i sense haver de tapar-me el nas. Evidentment, descarte els PePeros. Des de diversos fronts m’intenten convéncer de la utilitat de votar la "vice", però a mi les fotos d’aquesta dona amb els bisbes em regiren l’estómac. I sí, és cert, en política social els de ZP han fet algunes coses, i ara no em case perquè no em dóna la gana i no perquè no em deixen i totes aquestes coses, però tot i això… Que no, que no dormiria tranquil·la del tot.

Així que l’opció és clara. Perquè a més, és la primera vegada que tinc la possibilitat de votar una apòstata!!! Sí, Isaura Navarro va apostatar fa temps (mireu aquest article -de l’A.!), renega del tracte que se li dóna a l’església des de l’estat, va participar en la campanya de ‘Jo no t’espere’ (en el mateix acte que jo!), parla valencià, és una dona i, a més, que això també fa, em cau bé.

I decidint-ho ja m’estalvie haver de parar atenció a les ximpleries que aniran dient uns i altres durant la campanya electoral. Així que hui mateix me’n vaig a sol·licitar el vot per correu, no siga que faça tard. (Es pot demanar fins al 28 de febrer, per si algú està interessat. I per si algú vol la informació sobre com apostatar, mireu aquest apunt anterior).

7 pensaments a “Ja sé a qui votaré!

 1. Salut des d’Irlanda, aixi que disculpa’m els accents.
  El meu cosi es qui esta redactant el programa d’IPV, molt probablement jo tambe els acabare votant, per fi neix un moviment real diferenciat de l’esquerra unida propietat del Partit Comunista.

  See you!!!!!!

 2. Isaura Navarro era advocada laboralista a CCOO-PV  i membre de Greenpeace quan la van proposar com a candidata al congrés.  Es de esperar que obtinga els vots de Entesa ( Esquerra i País , Projecte Obert),  i de desitjar que obtinga també alguns del PCPV .  Coneixent  les sues idees polítiques i també la seua competència com advocada laboralista, encara que jo no la vaig poder votar perquè visc a un altra província, l’he  considerat la meua diputada , i com a tal li he escrit e-mails amb suggeriments (com si fóra ella una congressista ianqui o una MP Britànica i jo un votant de la seua constituency) durant la legislatura i sempre els ha contestat.
  Apòstata, et felicite per la teua elecció.

 3. Em sembla interessant el que diu i el que fa la Isaura. Segurament jo
  també la votaria si visqués a València. Però no acabo d’entendre perquè
  diu que si surt escollida diputada, s’integrarà al grup d’EU-ICV… No
  és sortir del foc per caure a les brases, això? Per què no se’n va al
  Grup Mixt, amb la gent de Nafarroa Bai, si és que tornen a sortir, o
  amb d’altres diputats independents?

 4. N’hi ha que votar per la unitat de la candidatura que conformen el Bloc-IPV-Verds i amb això no estic dient ben bé que el que no ho fassa siga subnormal o la mame de canto.