Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 8 de gener de 2008

Ja porte una setmana sense fumar!

Perdoneu que estiga monotemàtica, però després de mitja vida (literalment) enganxada a la nicotina, haver deixat de fumar és una de les coses més importants que em podien passar.

I sí, ja porte una setmana. Set dies i set nits. I set moments de després de dinar, i set de després de sopar, i molts de cerveseta i amics que fumen davant de mi, moltes mirades a la màquina de tabac dels bars sense sentir ni fred ni calor, i alguna estona de nerviosisme, tot s’ha de reconéixer.

Com ahir per la vesprada. Solució: vaig decidir que tampoc passaria res si vaig alguna vegada al gimnàs que pague religiosament cada mes i on gairebé no em coneixen. I allà que em vaig encaminar. Vaig fer 50 piscines. Mai no n’havia fet tantes. I una mica de sauna per expulsar toxines. I molt ‘ooommmmm’ per no pensar en el tabac. O per pensar-hi però no caure-hi.

Va funcionar. Veurem com ho porte hui.



  1. No defalleixis la primera setmana és la pitjor, jo aquest febrer farà tres anys que ho vaig deixar. No és fàcil, cal tenir la guàrdia ben alta en tot moment i atenció als homenatges. L’addicció és dura i no dona treva.

    A mi em va anar molt bé tenir fruita i pastanagues a l’abast per als moments de crisi. Mai a la vida havia pres tanta fruita com el primer mes de deixar de fumar. Comprava les pomes i les mandarines a cabassos.

    Molta força!!!!

  2. Totes les dones interessants fumau, estau deixant de fumar o ja ho heu deixat, o és una falsa impressió meva? Què tenen les dones que fumen?

    Cabòries d’una no-fumadora (ups!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent