Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

La meua autoestima no cap en la talla 36

Com que m’havia quedat amb les ganes de tindre la foto de la frase genial, anit vaig tornar a passar, expressament, per Portaferrissa. Havia passat de dia però, clar, quan la botiga és oberta, la persiana està pujada i no es veu.

Sincerament, pensava que els de Bershka s’haurien afanyat a netejar la persiana, però no. Allà estava, impecable. No sé si no els molesta, si se’ls hi refot, si consideren una despesa innecessària esborrar-la o si es deuen riure de qui la va fer perquè, al cap i a la fi, continuen tenint la botiga plena de xiquetes que no mengen.

Però el cas és que ara, per fi, tinc la foto. (Gràcies, F!)



  1. la pintaré damunt una tela i a l’estiu me’n faré una samarreta o uns pantalons. Llàstima de no haver-ho llegit abans, doncs hagués estat un bon regal per més d’una amiga!!!!! 

  2. la pintaré damunt una tela i a l’estiu me’n faré una samarreta o uns pantalons. Llàstima de no haver-ho llegit abans, doncs hagués estat un bon regal per més d’una amiga!!!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent