Cementeri de companyies de baix cost

Quan vull buscar vols barats entre diversos països del món, normalment gaste la web WhichBudget, amb un cercador fantàstic que m’ha permés saber, per exemple, que hi ha un vol directe i molt barat entre Alacant i Varsòvia amb la companyia Norwegian.

Tot i la meua fidelitat a aquesta web, hui n’he trobat una altra que tampoc està malament. Tot i que no és interactiva i es limita només a Europa, té informació molt actualitzada sobre les línies aèries barates que de veritat funcionen. Perquè el que més m’ha impressionat d’aquesta pàgina és el cementeri de companyies de ‘low cost’: gairebé huitanta a tot el món, entre les que han fet fallida i les que no van ni tan sols arribar a volar mai.

Al llistat apareix Air Catalunya, que tot i les informacions que he trobat, no sé si realment va arribar a operar. Algú ho sap?

Un pensament a “Cementeri de companyies de baix cost

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *