Tornen a ‘atacar’, i per ací sí que ja no passe

Després dels diversos comentaris poc amistosos dels últims dies (vegeu l’apunt anterior), ara n’he rebut un de nou en què s’afirma que els homosexuals són pedòfils. Textualment: “la homosexualidad es una desviación de la sexualidad y por ello se puede atacar a los indefensos niños”.

I miren, per ací sí que ja no passe. Si el que pretenien era fer-me enfadar, ho han aconseguit. Perquè la repetició d’aquestes barbaritats és el que fa que moltes persones tinguen, com a mínim, algun dubte al respecte.

No pense perdre el temps elaborant una lliçó magistral sobre el tema, ni vull explicar com m’esgarrife quan faig recompte de la quantitat de persones del meu voltant que han patit la pederàstia i el mal que em fa que es parle d’aquest tema d’aquesta manera, i ni tan sols entraré en consideracions sobre la conducta sexual de frares, bisbes i capellans. Només vull advertir que si la cosa continua així, potser arribarà l’hora de plantejar-me si he de ser tan considerada a l’hora de deixar publicats certs comentaris, perquè em negue a què la ignorància i l’estretor de mires troben ací un lloc per expressar-se.

4 pensaments a “Tornen a ‘atacar’, i per ací sí que ja no passe

  1. “la homosexualidad es una desviación de la sexualidad y por ello se puede atacar a los indefensos niños”.

    Em sembla que el que ha escrit açò està molt i molt malalt, no? O és ell el pervertit que veu en els altres els seus defectes.

  2. un consell.

    No cal perdre el temps amb gent com aquesta. Pensa que discutir amb imbècils et fa rebaixar-te al seu nivell i ells t’hi porten avantatge.

    No tinguis cap recança en fer servir el moderador de comentaris. En quan vegis que els ignores se’n cansen ràpid.

    Pensa que el blog és el teu espai i a casa teva manes tu i hi poses les teves regles. Qui vulgui ser benvingut cal respectar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *