Mares de hui en dia i mites d’abans

Acabat d’escoltar a la piscina de l’urbanització on viu ma germana, a la platja de Sant Joan (Alacant): 

“Ainara y Yaiza, salid de la piscina inmediatamente, que os va a dar un corte de digestión”. 

No sé què m’al·lucina més, si els noms que els posen ara a les xiquetes o que continue viu el mite del tall de digestió. 

Per cert, la zona està plagadíssima de banderes espanyoles als balcons. Però plagadíssima.  Impressiona i tot.

4 pensaments a “Mares de hui en dia i mites d’abans

  1. tant, ja que això del tall de digestió no és un mite, sinó que és una realitat que, per no tindre-la en compte, a l’any s’hi van bastantes persones al clot. Però bé, cada u ja és grandet i ha d’esser responsable dels seus actes, o si és canalla petita, els pares els l’hi han de dir. Més que res per no donar la culpa al socorrista de la piscina, si hi ha algún accident.

    Atentament

  2. Mira, jo, de l’aigua, n’he tret més d’un afectat pel mític tall de digestió que no és res més que un canvi sobtat de la temperatura corporal que sol provocar mareig, vòmit i síncope, Algun d’aquest ja no va explicar!
    pel que fa als noms…. no cal recordar-te tres noms femenins que tu coneixes molt bé i que de normals, normals…… però oi que són molt i molt bonics…. Ainara i Yaiza (aquest últim segur) provenen de les illes Canàries, ufff quina calor que fa a questa nit i només pensar en les illes m’entren ganes d’anar-me’n de vacances!!! Amb la necessitat que en tinc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *