Ich liebe Berlin

M’ha encisat la ciutat. O les ciutats, hauria de dir, perquè en són moltes en una. Des de barris luxosos a la cultura més alternativa, de les marques -quasi esborrades ja- del mur als monuments de record del període més negre, de la barreja de cultures a les zones més purament alemanyes, de l’arquitectura més atrevida a la centenària, del disseny més innovador a les meravelloses botigues de segona mà amb objectes dels anys 70…

Tot això, amb un temps fabulós -no ens ha plogut en cap moment, i fins i tot hem anat en màniga curta!- i amb una hospitalitat fantàstica (moltes gràcies, M. i família!!!).

No sé quan, però tinc clar que a Berlín hi tornaré. I si pot ser, no tardaré molt!

Un pensament a “Ich liebe Berlin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *