Sobre la beatificació de Mataró (i TV3)

Perdoneu, d’entrada, la meua ignorància sobre qui era el senyor aquest que han beatificat i el que va fer en vida. Que, si us dic la veritat, tampoc m’ha quedat massa clar en la versió del tema que va fer TV3, més enllà de que el van matar els rojos en començar la guerra.

Però independentment del meu desconeixement sobre el personatge, i tot i saber que l’acte va congregar un parell de milers de persones, justifica el fet la mega cobertura especial que li fa fer la televisió pública??? A l’informatiu de dissabte al migdia, gairebé deu minuts, entre anuncis al sumari, abans de la publicitat, presentacions, connexió en directe i cròniques de l’acte. I diumenge, pel que sembla, un tros més per recordar-ho i per destacar que el Ratzinger va pronunciar tres paraules en català allà al Vaticà.

Que jo ja sé que això de que vivim a un estat laïc no hi ha per on agafar-ho, perquè volguem o no, donen part dels nostres impostos als de la secta catòlica. Però ha d’haver-hi un límit, no?

I, per cert: per a quan una cobertura similar als actes que fan els republicans en homenatge als seus?

(I encara gràcies que estic parlant de TV3, que si el beato arriba a ser de Quatretondeta, Canal 9 li fa un especial d’una setmana com a mínim…).

3 pensaments a “Sobre la beatificació de Mataró (i TV3)

  1. Jo,almenys  jo, no ho vaig sentir pas que el van matar el rojos, que el van afussellar  l’ any tal sí ,però que fòren el rojos no ho recordo pas, i el que és més trist és això que després de deu minuts i el desplegament fet encara no saps que cullons va fer aquest bon home perque el facin beat catòlic.
    Què va fer? o només és pel que li vàren fer?
    En qualsevol cas tv3,com tantes i tantes vegades no ho aclareix,és a dir, informen malament. 

  2. A mi el futbol em fa fastic i tinc que aguantar hores i hores de televisió publica , i privada, i concertada i mig i mig de merda de futbol. Saps el faig? apagar la tele si no m’agrada el hi veig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *