Bicing a El Campello!

Quina sorpresa trobar-me que al poble d’adopció dels meus pares han instal·lat un sistema calcadet del bicing, però molt més barat.

Es diu bici-camp, ja tinc la targeta i per sis eurets de res a l’any puc tindre una bici a l’hora que vull, durant tres hores, i perfecta per fer una bona passejada pel carrer peatonal que va vora mar.

Hui només l’he agafada una estoneta, per provar. Demà pense anar direcció sud, a veure si arribe fins a tocar del cap de l’Horta. I si em canse, hi ha parades per deixar-la i tornar-me’n a casa en tramvia.

Una gràcia, xe!

(Més paraules amb les que estic retrobant-me: bonegar!)

3 pensaments a “Bicing a El Campello!

  1. Parlant de documentals, ahir al canal satèlit vaig veure un increïble sobre les “maras” de El Salvador. Es titola LA VIDA LOCA i em va colpir un muntó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *