Spring cleaning

M’encanta que en anglés s’associe la neteja general, aquella que es fa un o dos cops l’any, amb la primavera, perquè és quan a mi m’entra normalment la dèria de reordenar-ho tot i regirar la casa de dalt a baix.

Fa un parell de setmanes va tocar l’armari de la roba. Hui han sigut les caixes, calaixos i prestatgeries del despatx. Tinc tres bosses de les de l’ikea plenes de paper fins a dalt per portar a reciclar, i un mal d’esquena que no m’aguante. Però ara sé on ho tinc tot, endreçat de manera lògica, i amb un aspecte gairebé de botiga de mobles.

Però a més dels objectes físics, a mi jornades com la de hui em relaxen. Són com posar-ho tot al lloc també per dins, d’alguna manera. De trobar una tranquil·litat merescuda. I acabar el dia ben satisfeta.

2 pensaments a “Spring cleaning

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *