Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 8 de gener de 2009

Nous propòsits d’any 9

Com que em vaig reincoporar ahir a la vida ‘real’, vaig una miqueta endarrerida en això de marcar-me fites per al 2009. La de l’any passat, sense haver-la previst, va ser deixar de fumar. I s’ha aconseguit amb un èxit absolut. Ni una calada en un any. Ni mai més, o això espere.

A més a més, durant tot l’any passat vaig estar posant 3 euros diaris (menys del que em gastava en tabac!) a una vedrioleta, que és la que m’ha finançat aquestes vacances d’hivern (3 x 365= 1095 euros; més de 180.000 pessetes). Un arròs amb llamàntol per començar l’any i un massatge a un spa també van sortir de l’estalvi en nicotina!

Vist l’èxit, repetiré això de la vedriola. Hui mateix me’n compre una. El que no sé és si quedar-me en els 3 euros diaris o augmentar-ho (què deu costar ara un paquet de Camel light???).

I per aquest any, un doble propòsit. Deixar de ser tan ‘rància’, que segons els meus amics és el que sóc: poc donada a mostrar afecte. A veure si ho anem solucionant. I l’altre, emulant les campanyes de Tele5: 12 mesos, 12 quilos. La dieta equilibrada i la continuïtat de les visites al gimnàs comencen… demà.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent