La festa del barri dels indians… em toca el nas

Això no ho sabia jo en decidir vindre a aquest barri. Ara resulta que tenen unes festes que duren no un cap de setmana llarg, no, ni tan sols una semaneta. Deu dies. Amb deu nits. Amb cercaviles, fira, venda ambulant, verbenetes i soparets.

Tot al carrer. Al carrer al qual dóna el balconet de la sala en la que jo treballe. En silenci, si pot ser. Com m’ho faré els propers deu dies, just els que em queden per poder lliurar l’encàrrec més important que he tingut fins ara?

I no és una feina que em puga emportar fàcilment, perquè necessite l’ordenata gran, el portàtil no dóna per processar tant de vídeo. Ja és mala pata, ja. I sé que no podré fer res. Potser l’opció serà treballar de matinada, quan ells dormen…

(Algú sap d’una bona marca de taps per les orelles???)

10 pensaments a “La festa del barri dels indians… em toca el nas

 1. Jo encara en tinc uns quants per casa dels que ens van donar els de Delta Airlines aquest estiu per dormir a l’avió, i no van malament.
  Pots passar per l’aeroport i demanar a alguna aerolínia si te’n poden donar. Segur que hi trobes alguna excusa.
  O si vols et puc passar uns. En tinc alguns per obrir encara, no són de segona orella 😉

 2. D’aquells que eren com dos coixins folrats d’una pell suau, molt buatats. I no els endollis a cap equip de música, o si de cas posa música ambiental per neutralitzar. Si a la teva escala hi ha un dentista, li manlleves el CD que posa a la sala d’espera.

 3. Jo uso la marca 3M (esponja tova que aïlla molt). A mi són els que menys em molesten.
  Vaig viure al barri dels Indians (Concepció Arenal/Felip II) i confirmo que les festes són molt pesades. A nosaltres se’ns instal·lava la tòmbola a sota i era un martiri.
  I què dir dels trabucaires tocant els nassos a les set del matí, de la pudor de pixum i dels embussos per culpa dels carrers tallats…
  No puc entendre que hi hagi gent a qui li agradi això

 4. A veure, deixem que pensi… Hi tens lloc a la cuina com per posar-hi una tauleta? o intentar de reestructurar el pis encara que sigui per uns dies? Jo, com que a la cuina m’hi concentro molt, menys el llit, hi tinc de tot. Un altre solució, seria la de marxar cap algún lloc tranquil, muntanya, mar, on et pudessis endur l’ordinador gros i tota la perafernàlia que et faci falta. Conec un lloc molt bonic, però de muntanya. És preciós. Estaries més sola que la una. Fan turisme rural. S’anomena…ostres, lapsus! que no me’n recordo ara… LA SERRA!Prop de Rupit. Tel: 93 852 21 39. Pregunta per la Eli o en Jordi. Més o menys està a una horeta i mitja de Barcelona. Clar que t’hauries d’organitzar, però, val la pena. De fet, guanyes temps i no perdràs els nervis. Ara no convé!. Si et decideixes, comental’s-hi lo del ordinador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *